okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Grabowski, Tadeusz (1871-1960). Red., Kijowski, Jacek Red., Anders, Elżbieta

Rok wydania: 2009.

Mięso drobiowe technologia., Mięso drobiowe, Podręczniki akademickie

Autor
Grabowski, Tadeusz (1871-1960). Red.
Kijowski, Jacek Red.
Anders, Elżbieta
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3601-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2009.
Numer wydania
Wyd. 1 (dodr.).
Objętość
XI, 573 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe technologia.
Mięso drobiowe
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320436013
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 1 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2009.
300
%a XI, 573 s. : %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
650
%a Mięso drobiowe %x technologia.
650
%a Mięso drobiowe
650
%a Podręczniki akademickie
700
%a Grabowski, Tadeusz %d (1871-1960). %e Red.
700
%a Kijowski, Jacek %e Red.
700
%a Anders, Elżbieta
920
%a 978-83-204-3601-3